Het is zover!

Het is zover!

Het is me gelukt! Ma en pa zijn akkoord, ik was geslaagd voor het ingangsexamen en ik mag game development gaan studeren! Dit gaat zo super worden! Ik moet zeggen dat het nog niet zo simpel was. Programmeren, wiskunde, pfff! Maar anderzijds, het is voorbij, en het is bijna zo ver! Vandaar dat het ook zo lang heeft geduurd vooraleer ik nog eens een berichtje heb gepost! Ik heb het nogal druk gehad met het studeren en daarna zoeken naar een kamer. Want Amsterdam – Breda elke dag is natuurlijk wel een beetje ver. Het zou gaan hoor, het is te doen met de trein, maar dan ben je toch al gauw een half uur kwijt tot drie kwartier. Ik weet niet of ik dat leuk ga vinden.

Ik ben echt wel helemaal opgedraaid. Ik denk dat het zo super gaat worden! Ik kijk ook wel uit naar stages. Het spelen van games moeten ze me niet meer leren, dat kan ik als de beste. Maar hoe het juist allemaal in zijn werk gaat, dat lijkt me erg interessant. Ik kan me daar eigenlijk niet veel bij voorstellen. Daarnaast denk ik dat ook de vakken heel boeiend zullen zijn. Maar als ik inderdaad op kamers moet, zal dat ook een serieuze aanpassing worden! Zelf m’n potje koken, voor mezelf zorgen, zien dat ik het studeren niet verwaarloos en niet te zwaar ga feesten.

Ik ben blij dat mijn ouders het ook een goed idee vonden. Stel je voor dat ik werk vind in het buitenland, dat zou zo top zijn… Maar we zullen maar rustig beginnen en zien dat we die studies goed kunnen afmaken. :)

Reacties zijn gesloten.