Wat ik nu zoal ga leren

Wat ik nu zoal ga leren

Onlangs kreeg ik nogal vaak de vraag wat ik nu precies ging studeren, zowel van vrienden als van familieleden. Toen ik dan vertelde dat ik “Game Development” ging studeren, vielen ze blijkbaar allemaal een beetje uit de lucht. “Dat is een echte studie?” was een reactie die ik nogal vaak te horen kreeg. Soms wel een beetje frustrerend om telkens weer dezelfde uitleg te moeten doen. Het is heus wel iets zwaarder dan wat spelletjes te spelen, zoals blijkbaar een hoop mensen denken.

Velen vroegen zich ook af wat ik daar eigenlijk ga leren, kortom: hoe ziet zo’n studie eruit. Laat ik dit maar even illustreren met een kort filmpje van het NHTV in Breda. Ik ben ook nog maar net begonnen dus zo’n goed beeld heb ik er ook nog niet van, maar het is wel dit filmpje dat mijn interesse voor deze opleiding heeft gewekt!

Reacties zijn gesloten.